Kurs i cellminne

« Gå till ”Torkel”

VAD ÄR DÅ EN KURS I CELLMINNE?

Har du hört att du blir vad du äter?
Om det är så innebär det också att du blir som du lever?
Hur lever du?

Kroppen har hängt med i några år, kan du tänka dig att det sätter sig minnen utav ditt leverne i kroppen. Vår bil är vi ofta noggranna med att serva och laga. Hur är det då med oss människor? Hur ofta blir sinnet eller kroppen servade? Du kanske går på läkarkontroll ibland. Du får kanske besked att åtgärda eller förändra något.

Det kan vara svårt att bryta gamla vanor och mönster. Första steget till förändring är att bli medveten, att identifiera, hur det har blivit så här?

Kurs i cellminne är till för att ge dig användbara verktyg till att förstå och identifiera och sen kunna få en förändring till det bättre. Tänk om det är så lätt att leva ett enklare liv?

Att börja med en förändring hos sig själv kommer att förändra hela din omgivning, ja kanske till och med hela världen. Det är enkelt att säga: -Jag bara är sådan… och då få ett låst läge istället.

Men livet är för kort för att ödsla energi på att känna sig låst och irriterad. Öka förståelsen om dig själv och ditt beteende och öppna vägen för bättre kommunikation.

Vill du veta mer? Då är Cellminne-kursen något för Dig.

Kontakta oss här!

 

Comments are closed.


En del ger upp före andra, se till att du blir en av de andra.