Klientreferenser

« Gå till ”Företaget”

Här följer några kommentarer som våra klienter har gett om oss genom åren. Med hänsyn till vår princip om konfidentialitet kan vi inte publicera namn på de klienter som lämnat kommentarer.

Åker hem idag Såhär glad när man varit på beh hos bästa Torkel O Anna Idehn i Lidköping på Lidköpings hälsocenter! Jag hade aldrig återhämtat mig så fort från min hjärnskakning om de inte vore för behandlingen där! Jag är så tacksam o glad att huvudet återvänder o blir bättre o bättre! 🙏 o tur de finns människor som er som gör en människa hel igen!! 🙌

Emma

De flesta vet vilket fixande och trixande det är med oönskad hårväxt. Resultatet efter IPL behandling ger en frihetskännsla och möjlighet till spontanitet. De som någon gång har funderat på att prova, sluta fundera och gör det. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det tidigare. Jag är jättenöjd!

C.K

Jag har under en tid genomgått en IPL behandling för att ta bort ytliga blodkärl i ansiktet hos Anna. Efter att ha sett denna radikala förändring måste jag säga att jag är mycket nöjd med resultatet.
Hela behandlingen kändes professionellt genomförd då man tog kort både innan behandling men även efter en tids behandling där man kunde se skillnaden av blodkärlen. Det som även kändes tryggt var att Anna tog sig tid och förklarade hur hon skulle gå till väga på ett mycket serviceinriktat sätt.

Ett stort tack!
Från en nöjd kund.

Jag har sökt hjälp för oro, ångest och extrem trötthet. Behandlingen med mineraler och porcine (naturligt sköldkörtelhormon) har gett mej livet tillbaka. Att efter 18 år och åtskilliga läkarbesök äntligen få hjälp med mina sköldkörtelproblem är helt fantastiskt. Hårmineralanalysen visade det som inte syntes i blodproven, att jag har hypotyreos. Bemötandet som sker i en lugn och avslappnad miljö har varit mycket bra, man tar sig tid, lyssnar och gör allt för patientens bästa.

Sign. Le

Jag gjorde min första hårmineralanalys hos Anna Idehn för två år sedan, och hade då haft sjukdomen IBS sedan tio år tillbaka. Hade under dessa år inte blivit hjälpt av de mediciner som läkare skrev ut. Efter att i flera år ha slussats runt i vården med stressade läkare kändes det helt underbart att komma till Idehns hälsocenter där jag blev lyssnad på och professionellt bemött. Hos Idehns fick jag goda råd och ett skräddarsytt kosttillskottsprogram och redan efter några veckor blev min mage bra. Nu två år senare kan jag konstatera att det faktiskt finns hjälp mot IBS.

Anna B.

Jag sökte hjälp för ryggskott. Behandlingen har varit toppen. Inte bara för kroppen utan även för knoppen:) Min rygg känns starkare och min själ har blivit lugnare. Man känner sig välkommeen när man kommer och glad när man går. Det är en lättsam lugn atmosfär här hos Anna och Torkel.TACK FÖR HJÄLPEN!!

Magdalena

Jag har sökt för utbrändhet(kropp och hjärna totalt slut) Behandlingen har varierat. Ibland gett mycket ibland mindre. Men alltid gett resultat:)) Vid vissa tillfällen har jag varit tveksam till resultatet, men jag har då lite senare märkt av effekten. Alltid trevligt bemötande. Man känner sig väl mottagen och omhändertagen. Man blir respekterad för den man är. Uppskattar att Ni alltid tar er tid! Mycket bra atmosfär. Jag känner mig lugn bara jag kliver in i ”väntrummet”.

Ninni

Jag har sökt hjälp för stelhet, spänningar och nedstämdhet. Behandlingen har varit väldigt bra.Jag otroligt nöjd med resultatet.Proffsigt väl bemött vid första kontakt, fick tid samma dag! Väldigt skönt när allt är jobbigt. En behaglig miljö!

Nöjd kund

Har sökt för whiplashskada o smärta i knä. Behandlingen har varit bra,hela kroppen behandlas! Mycket nöjd med reultatet. Mindre smärta,bättre rörlighet, domningar och smärtutstrålning i vänster arm i princip borta. Minskad tinnitus, knä bättre! Bemötande 10 av 10. Atmosfären lugn och harmonisk!

Nackdelen

Har du en åsikt du vill dela med dig utav? Klicka här!

 

Comments are closed.


Den som tittar utåt, drömmer, den som tittar inåt, vaknar.

 -CG Jung