Blogg

Hälsomässan 

Från och med fredag den 5 oktober – söndag 7 oktober  kommer vi att vara på Hälsomässan Sparbanken Arena i Lidköping

V hälsar dig välkommen till monter 8:15 tillsammans med minervavara.se Hudterapeut Cecilia Karlsson Naparapat Ove Carlsson och Massör Emil Fredholm

Vi kommer att erbjuda smakprov på våra olika behandlingar,gratis konsultation och information. Öronljus behandling, för mässpris, passa på att njuta av en behaglig behandling som boostar både själ,öron och hörsel!

Vi, Anna & Torkel,  på Lidköpings Hälsocenter kommer att ge alla som besöker oss möjlighet att delta i en utlottning av 3 presentkort. De kommer att ha ett penningvärde som du  sen kan  nyttja som du vill till våra olika  behandlingar. Vi kommer även att ha en liten Facebook kampanj!  Vi gillar att du gillar oss på Facebook och gör du det, när du besöker vår monter, deltar du även i vår bonus utlottning.

 

 


En persons värld är så stor som dess hjärta är.

 -Okänd