Blogg

29/6 Semester 1 vecka

Den 29 juni, 2012, i Okategoriserade, av Anna
0

Vi kommer att ta lite ledigt 1 vecka från månd 2 juli till 6 juli. Vår medhjälpare och hudterapeut Cecilia Karlsson från Minerva finns däremot på mottagningen på tisdag den 3-e. Vill du handla tex  så kan du besöka mottagningen under hela dagen eller ring  vår mottagningstelefon så hjälper hon dig! Hon svarar i mån av tid hela dagen så därför ingen speciell telefontid.

Väl mött och på återseende  måndag 9-e då vi är på plats igen!

Sommarhälsningar Torkel & Anna

 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin