Blogg

7/2 Kylan besvärlig mot huden!

Den 7 februari, 2012, i Tromborg hudvård, av Anna
0

Brrr kallt i hela landet. Har du provat Tromborgs Below 10 Degrees?

En återfuktande och mjukgörande kräm som skyddar huden mot uttorkning och kyla, stimulerar huden och cellförnyelsen samt har anti-ageing effekter. Den hjälper även till att vårda rödsprängd hud och sår och är effektiv på att vitalisera och ta hand om irriterad hud som är acne- eller rosaceabenägen.

Är berikad med en blandning av omsorgsfullt utvalda, aktiva ingredienser som glukoprotein från Ishavet och smör från mangokärnor. Mango är känd för att vara rik på vitamin A, B och C samt fosfor, järn och kalcium.

Innehåller Ecocert-certifierade växtextraktet Malva, som är känt för sina fantastiskt fuktgivande och mjukgörande egenskaper.
Fri från parabener, mineraloljor, syntetiska parfymer & artificiella färgämnen.
Toppen för ALLA nu när det är kallt och blåsigt!

Tagged with:
 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin