Blogg

7/2 Kylan besvärlig mot huden!

Den 7 februari, 2012, i Tromborg hudvård, av Anna
0

Brrr kallt i hela landet. Har du provat Tromborgs Below 10 Degrees?

En återfuktande och mjukgörande kräm som skyddar huden mot uttorkning och kyla, stimulerar huden och cellförnyelsen samt har anti-ageing effekter. Den hjälper även till att vårda rödsprängd hud och sår och är effektiv på att vitalisera och ta hand om irriterad hud som är acne- eller rosaceabenägen.

Är berikad med en blandning av omsorgsfullt utvalda, aktiva ingredienser som glukoprotein från Ishavet och smör från mangokärnor. Mango är känd för att vara rik på vitamin A, B och C samt fosfor, järn och kalcium.

Innehåller Ecocert-certifierade växtextraktet Malva, som är känt för sina fantastiskt fuktgivande och mjukgörande egenskaper.
Fri från parabener, mineraloljor, syntetiska parfymer & artificiella färgämnen.
Toppen för ALLA nu när det är kallt och blåsigt!

Tagged with:
 

Frihet är att vara tillfreds med det man har.