Blogg

Daniela Dahl är 19 år från Gustavsberg utanför Stockholm.
Hon går sista året på musikgymnasiet Rytmus i Stockholm. Singer/songwriter.
I juli 2011 fick hon diagnosen narkolepsi efter att hon hade vaccinerats med Pandemrix mot svininfluensa.Vaccinationssprutan förändrade hela hennes liv. Läs hennes egna ord om den handikappande tröttheten och längtan efter att kunna skratta igen utan att falla ihop på golvet.
Det är mycket kampanj nu för att unga flickor och kvinnor ska ta vaccin mot livmoderhalscancer. Risken med detta vaccin är precis samma som med svininfluensan
Vi vill att så många som möjligt tänker till en extra gång innan de tar eller låter sina barn ta vaccinet mot livmoderhalscancer!!! Läs och lyssna till Danielas berättelse på SvD

Tagged with:
 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin