Blogg

14/2 Alla hjärtans Dag!

Den 14 februari, 2012, i LCHF, av Anna
0

Största lyckan känner vi när vi får skänka en annan människa ett positivt ord,tanke eller handling. Det är alldeles gratis! Det kan vara dagens bästa ”Alla hjärtans dag gåvan”:))

Det är mycket fokus och energi på LCHF just nu. I måndags i Nyhetsmorgon debatt mellan Eenfeldt och Erlanson-Albertsson och igår kväll Kvällsöppet.

Däremot skrämdes nog Charlott E-A med att säga att fettrik kost ger störningar i hjärnan och skapar problem som den inte kan hantera. Vi har fått frågor angående detta. Lägger därför in ett svar här från Docent Ralf Sundberg.Skadar fettrik kost hjärnan?


Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin