Blogg

Om man tar en hårmineralanalys så får man en ganska bra bild om hur det står till med sköldkörteln. Ett sk. ratio mellan Kalcium ock kalium ger en tydlig signal om hur den cellulära responsen är.
Man väger även in hur binjurefunktionen är och hur dessa små hormonkörtlar påverkar sköldkörtelns funktion. Detta ser vi på förhållandet mellan Natrium och magnesium. Om man förstår detta förhållande mellan dessa viktiga mineraler så förstår man även att stress är en stor orsak till att sjukdomen kan bryta ut. Att livsstilsförändra, äta bra mat och stötta kroppen självläkningsystem är oerhört viktigt.
Mia Lundin har gjort en bra sammanfattning om Hypotyreos

Tagged with:
 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin