Blogg

Så har vi varit lite lediga och startar upp mottagningen igen. Vi hoppas kunna bjuda på lite spännande nyheter och artiklar under året. Häng med!!

Kanske har du lovat dig själv att starta ett hälsosammare piggare och gladare 2012. Dina steg till bättre hälsa kanske behöver lite draghjälp. Det kan vara smart att ta hjälp utav verktyg eller kunniga inom området. Vi har mycket kunskap som du kan läsa om här på vår sida. Behandlingar Hårmineral analys kost råd, kan vara ett sätt. Tipsar även här om en ny sida som startade upp vid årsskiftet. Det är en betalsida. Man kan inte få stöd och råd utan att köpa tjänsten. Lchfinspirerat coh träning kanske ändå kan vara värdefullt för dig att titta på LCHF-klubben har introduktionserbjudande just nu


Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin