Blogg

16/1 Tekniska problem med hemsidan!

Den 17 januari, 2012, i Nyheter, av Torkel
0

Vi har haft problem med vår hemsida. Den har inte visats på några dagar och därför har vi inte kunnat göra blogginlägg! Men nu verkar det fungera som det ska igen.
Idag på bloggen lånar vi ett inlägg från Marianns LCHF mat och bak.
Det handlar om senaste tidens information om att charkuteri varor ger ökad cancerrisk. Det är populärt bland lågkolhydratare att äta bacon, korv och annat med ett konserveringsmedel som heter nitrit. E-nummer 249 och 250. Vi bör vara försiktiga med detta och kräva ÄKTA VARA. Läs mer och hämta länken till ÄKTA VARA och info om Nitrit här hos Marianns LCHF

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin