Blogg

Journalist söker efter användare av progesteronkräm!
Till alla kvinnor!

Under året har media äntligen fått upp ögonen lite mer för naturligt progesteron och hur det kan hjälpa både i klimakteriet, vid övergångsbesvär och för de med PCO som vill bli gravida. Läs gärna pressklippen på Hormoni här

Nu har det även kommit en förfrågan från en journalist att komma i kontakt med kvinnor som använt progesteronkräm. Hormoni eftersöker därför personer som skulle kunna tänka sig att ställa upp och bli intervjuade om just sin användning av progesteronkräm. Det gäller alla kvinnor i alla åldrar och med alla typer av besvär. De eftersöker även någon av alla de kvinnor som blivit gravida med hjälp av krämen.

Artiklarna kommer att publiceras i tidningar som Amelia och Året Runt och det är ett fantastiskt tillfälle att nå ut till andra kvinnor som behöver hjälp.
Har du någon erfarenhet av krämen,dela med dig och hjälp fler att få naturlig hjälp! Hör utav dig till oss om du vill ställa upp.

Tagged with:
 

En del ger upp före andra, se till att du blir en av de andra.