Blogg

5/12 Vinnaren i utlottningen!! GRATTIS Anita!

Den 5 december, 2011, i Kampanj, av Anna
0

Nu har vi dragit den första vinnaren, 23.30:) Vi väntade in i det sista vilket var tur!! Det ramlade faktiskt in 8 stycken ytterligare under kvällen. Vi är så tacksamma för allas er medverkan att dela med er om oss!
Den som nu kan kvittera ut ett presentkort är Anita Hagberg f.d Larsson. Presentkortet på 250:- används som del av betalning på behandlingar hos oss.
Hör utav dig per telefon eller mail under dagen,så vi kan vidarebefordra kortet till dig.
Veckan rullar vidare och vi ser fram emot nya besökare. Vi börjar om denna vecka med 500:- i vinst och alla har samma chans att delta i dragningen nästa söndag. Kom ihåg att du måste hålla dig uppdaterad på sidan för att se vem vinnaren är. Med önskan om att du får en fin start på veckan!

Tagged with:
 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin