Blogg

Vi vill så här på årets sista timmar tacka er alla som skapar energi tillsammans med oss. En ny hemsida med bloggnyhet och Facebooksida har varit nyheter från oss i år. Med ca 800-1000 besökare i månaden sista delen på halvåret känns det extra kul! Att så många är nyfikna på oss och vår verksamhet! Vi har en ambition att fortsätta med inlägg varje vardag och delge er nyheter och intressanta artiklar som vi hittar. Det kräver en del tid att sitta vid datorn, så skulle vi missa någon dag så beror det på att vi prioriterat våra besök på mottagningen istället.

Så väl mött nästa år 2012. Vi ser fram emot alla fina kontakter och möten vi får med er alla fantastiska människor. All fin feedback från er gör att vi verkligen älskar vårt arbete. Tack för ert förtroende! Att vi får fortsätta att hjälpa någon till mer balans på livets väg gör oss tillfreds. Tack för att vi får hjälpa.
Så en önskan till er alla om Ett riktigt Gott Nytt År 2012!

Vi startar upp nya året med en vecka ledighet för att umgås med vår familj. Måndag den 9 januari återkommer vi med full energi:) Väl mött då <3<3<3

Tagged with:
 

Livet ger dig tiden och rummet men innehållet får du ordna själv!

 -Lars-Eric Uneståhl