Blogg

23/12 Dan före dopparedan!

Den 23 december, 2011, i Nyheter, av Anna
0

Så var det snart julafton. Vi tar ett kort uppehåll och firar julledigt från och med idag. Mottagningen är stängd men vill du handla, presentkort eller produkter ring på vår mottagningstelefon 0510-24455. Du får tag på oss hela dagen för vi gör en medkoppling. På så sätt kan vi bestämma en tid som vi möts!

På julafton gör vi en ny dragning av en vinnare bland er som stöttat oss med delningar bland era vänner på Facebook:) Tack för all aktivitet. Så vi återkommer på julafton någon gång under dagen mellan julmat,Kalle Anka och tomten, då vi meddelar vem som blev vår julklappsvinnare. Så ta en koll på FB på julafton!

På tisdag den 27/12 har vi öppet igen som vanligt från 9-18 fram till fredag innan Nyårsafton. Men fram till dess må gott,ät gott och umgås med nära och kära.
Vi önskar er alla en:

Tagged with:
 

Om du varje dag bär en hink grus till samma ställe, kommer du att bygga ett berg.

 -Kung-Fu-Tse