Blogg

Hallå där! Har du tagit chansen och gillat oss på Facebook? Skulle vara så skoj om det kunde nå 100 strecket innan utlottningen. Heja,heja.

Vi startade ju ett litet evenemang på vår Facebooksida i måndags morse. En härlig aktivitet med nya användare utav Lidköpings Hälsocenter har vi fått! Jätteroligt.

I helgen är det 2-a advent och hos oss ”lilla julafton”, för på söndag drar vi första vinnaren av presentkort nr 1 á 250:-
Passa på att dela vår länk med dina nära och kära, vänner och bekanta. Vem vet, din chans att få presentkort att använda hos oss, kanske kommer som julklapp till dig utan att du själv är vinnaren!
Tidigt måndag morgon går vi ut med namnet på vinnaren, VIKTIGT att du håller dig uppdaterad på vår sida och kanske hjälper till att sprida ryktet om du vet vem vinnaren är.
Eftersom vi är ett företag som loggat in på FB så kan vi inte vara uppsökande utav en privatperson. Så den som har vunnit utlottningen kontaktar oss så vi kan få en adress,eller om man vill komma till vår mottagning och hämta sin gåva går det också bra. Ha en riktigt fin helg önskar vi er alla!

Tagged with:
 

Frihet är att vara tillfreds med det man har.