Blogg

Om det är en sanning, så är det en obehaglig sanning i så fall:( säger vi!

”Läkemedelsföretag är de ondaste företagen i världen och svenska läkare låter muta sig för att gynna försäljningen av läkemedel. Det anser en före detta chef för läkemedelsbolaget Eli Lilly i Sverige.

– Om någon av er har idén att läkemedelsindustrin är mån om er hälsa – glöm det! Det är bara pengar de är intresserade av. Och myndigheterna är lika kriminella som läkemedelsbolagen.”

Detta skrevs i april i år men är högaktuellt som alltid. Vi har hittat denna länk, Fria tider, via vår vän Fredrik Waller,tack!

Tagged with:
 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin