Blogg

12/12 Ny vinnare i utlottningen, GRATTIS Sonja!

Den 12 december, 2011, i Kampanj, av Anna
0

Åh vad roligt att få skänka våra presentkort till er som ”gillar” vår sida på facebook.
Så är 3-e adventsdragningen gjord.Grattis Sonja Kidron, du är vår vinnare av ett presentkort på 500:-. Nu hoppas vi att du hör utav dig för att vi skall kunna vidarebefordra presentkortet till dig. Presentkortet är inte personligt bundet så du kan även ge bort det till någon du tycker behöver det, används som betalning på kroppsbehandling och IPL-beh, kostrådgivning LCHF.
Veckan går nu vidare Utlottningen sönd.18/12 kommer att ha ett värde på 1500:-. Alla är med i den dragningen igen och kul om du vill hjälpa oss att få in fler som kan vinna. Så dela ,dela, dela oss!! med dina vänner.

Tagged with:
 

Ta ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att du varit glad i onödan!

 -Okänd