Blogg

9/11 Håll dig frisk med D-Vitamin i vinter.

Den 9 november, 2011, i Tips, av Anna
0

Med tanke på att det första influensa fallet är konstaterat i Sverige 2011 så vill vi tipsa om D-vitaminets kraft. Vi har en webshop där man kan köpa Holistics D-vitamin som fått godkänt med sin högre dos/kapsel. Livsmedelsverket backar! En seger för individen och Bertil Wosk. Du kan handla det på vår mottagning eller här på vår webshop

Här en artikel från en som testat: Nu testar jag D-vitamintillskott på 2000 IE per dag. Det är den ungefärliga dosnivå som rekommenderas i många andra länder utom i Sverige där maxgränsen är 400 IE.
Hittills kan jag konstatera endast en förkylning hittills i år och ingen mycoplasmamisstänkt hosta alls.

Däremot skall man inte äta stora doser D-vitamin under längre tid utan att ha koll på sitt Kalciumvärde. Kontrollera detta med en håranalys som bättre visar hur det är ställt i vävnaden över sikt.

Tagged with:
 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin