Blogg

Mia Lundin är en sk Certified Registered Nurse och Nurse Practitioner med specialistutbildning inom gynekologi och obstetrik. Det kan närmast översättas till legitimerad sjuksköterska och barnmorska. Hon kommer att finns på Allt för hälsan-mässan i Älvsjö torsdag–söndag 10–13 november.

I monter C 20:50 hos Näringsmedicinsk tidskrift finns alltså Mia Lundin, hon signerar sin suveräna bok ”Kaos i kvinnohjärnan” som äntligen kommit ut på svenska.

Passa också på att lyssna på bra föreläsningar, bland annat:

”Smal och lycklig – hur dina hormoner påverkar både vikt och glädje”
Dagar:
torsdag 10/11, kl 14–14:45 i lokal T4
lördag 12/11, kl 14–14:45 i lokal T4

”Kvinnohjärnor på gränsen till sammanbrott”
Dagar:
fredag 11/11, kl 14–14:45 i lokal T4
lördag 12/11, kl 12–12:45 i lokal T1

Mia har varit verksam i över 18 år och är specialiserad inom behandling av hormonella rubbningar som PMS, postpartum depression, övergångsbesvär och klimakteriebesvär. Hon har även gedigen kunskap om vilken effekt hormonella fluktuationer har på hjärnans biokemi.

Ur boken:Fyra steg till hälsa – Din räddningsplan, bioidentiska hormoner, kosttillskott och förbättrad livskvalitet

Befinner du dig i en känslomässig berg- och dalbana? Känns det som att du håller på att tappa greppet och bli tokig? Ena minuten är du ilsken och skäller ut dina vänner och dina kära. Nästa minut gråter du och vill att någon ska hålla om dig. Du känner dig överväldigad, sorgsen eller rädd utan påtaglig anledning. Du tycker att det är svårt att stänga av din oroliga hjärna för att kunna somna och vaknar ofta mitt i natten med vidöppna ögon och bultande hjärta. Du kämpar så mycket du orkar för att komma framåt men inombords känns det som om du håller på att brista. Många kvinnor känner sig precis som du och hoppas och ber om ett slut på sitt elände.

Så här säger Sanna Ehdin om Mia:
Kunniga och erfarna Mia Lundin uppdaterar kvinnors hälsa till 2000-talet med denna banbrytande bok om bioidentiska hormoner – lösningen som ger balans, harmoni och välmående till oss kvinnor idag! Denna bok innehåller allt du behöver veta, och jag rekommenderar den varmt. Ett måste att läsa och vara informerad om!
Sanna Ehdin, PhD och författare till 12 hälsoböcker bl a ”Den självläkande människan” och ”Finn din inre styrka”

Här en länk till Mia Lundins hemsida


En del ger upp före andra, se till att du blir en av de andra.