Blogg

Nu har våra varor från LCHF-butiken kommit in i lager. Vi är jätteglada att kunna erbjuda så fina produkter i vårt sortiment.Gå gärna in på LCHF-butiken titta på varor i Eget sortiment,kika även på alla recept som finns på sidan.I dagsläget har vi valt ut de mest vanligaste produkterna men om du har andra önskemål till vår nästa beställning tveka inta att höra utav dig om detta.

Just nu har vi hemma Bakerix 79:-,Hasselmjöl 74:-, Mandelmjöl 74:-, Sötrix flor 69:-, Kokosmjöl 99:-, Knäckefrömix 54:-,Kokosfett med smak 1 kg 239:-,Macadamianolja 184:-….hoppas något kan falla i smak. Att baka matbröd,sötrixbröd,paj och pizza ger dessa ingredienser ett mycket bra resultat. Ofta tillsätts bara ägg och vatten men ibland kan receptet innehålla lite mer. Men en sak är säker …det är jättelätt att få ett bra resultat.

Att tänka på är ju att dessa produkter är fantastiska att använda för den som är glutenallergisk, så hjälp oss gärna att sprida information till dessa personer.


Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin