Blogg

29/11 Glöggtider, pepparkakor och magen.

Den 29 november, 2011, i Tips, av Torkel
0

Glöggtider och pepparkakor kan lätt få magen i uppror. Då kan det vara bra att ha Aloevera juice hemma från Holistic
Denna Aloevera är lite speciell och går främst till magens slemhinna och hjälper till där. Den ser ut och smakar nästan vatten på grund av att det är ett destillat. Det gör att gravida kan använda produkten utan skadlig eller laxerande effekt. Så är det inte med många andra Aloe produkter på marknaden.
Du kan dricka den i en kur om ett par veckor och sen kan du använda den vid behov. Vi har flera kunder som faktiskt kunnat slutat med magsårsmedicin som Losec och Omeprazol.

Vi har själva en solskenshistoria att berätta om Holistic Aloevera. Vår hund Dusty fick pga diverse omständigheter ett starkt inflammationshämmande läkemedel. Vi gav honom en halv tablett mot ordinationen. Nästa dag hade vår hund svåra blödningar från mage och tarm. Lite paralyserade av allt blod som rann ur vår lilla hund slutade vi med medicinen abrupt och hoppades att det skulle sluta. Han låg apatisk i ett dygn, vägrade äta och dricka. Han var svårt sjuk. Veterinären tyckte att han skulle avlivas, men gav oss några dagar. Prova era egna metoder sa han! Nästa dag kom vi på att Aloe har en stillande effekt på dessa symtom så vi skulle prova. Ställde fram 2 tallrikar, en med vatten och en med Aloe, de såg exakt likadana ut! Dusty däremot, som inte rest sig upp på ett dygn utan hjälp, tog sig nu upp på sina framben och började dricka själv ur tallriken med Aloe!! Han drack upp allt, och den em. slutade han blöda och stärkte sig sen snabbt med ett par doser av detta varje dag. Efter 1 v. var vår hund frisk,det märkliga var att hans svåra inflammation i benen också plötsligt var borta. Om det berodde på Aloe vet vi däremot inte men hans mage läkte ju väldigt fort! Vi var väldigt glada, han är 6 år nu och finns fortfarande hos oss!

Tagged with:
 

En del ger upp före andra, se till att du blir en av de andra.