Blogg

Vår julklappsutdelning börjar redan nu. Från och med idag kan du vara med och GILLA Lidköpings Hälsocenter på Facebook och därmed har du chans att delta i vår dragning av 3 stycken presentkort. Första utlottningen är på 250:-, nästa på 500:- och den sista innan jul är på 1500:-. Du har chans på alla tre! Erbjudandet gäller för alla, både nya och gamla som har gillat vår Facebook sida. Vinnare utses varje söndag fram till jul 4, 11, 18 december och presenteras dagen efter på måndagen. Vi vill att du ger dig till känna om du är den som fått möjligheten! Via Facebook eller här på våra kontaktformulär som ger oss ett mail. Just för att kunna vidarebefordra vår gåva, per post, till Dig. Vi kan också skicka det till någon som du vill ska få det i julklapp av Dig!

Har du funderingar kring detta hör utav dig till oss,annars håll dig uppdaterad på Facebooksidan Lidköpings Hälsocenter där vi alltid har information och dagens blogginlägg som rör vår verksamhet.
På startsidan här på vår hemsida kan du också klicka på FB-ikonen för att hamna rätt. Lycka Till och ha nu en bra start på veckan!

Tagged with:
 

Livet handlar ej om hur du har det, det handlar om hur du tar det!