Blogg

En lite för hög dos paracetamol dag efter dag kan vara dödligt, varnar forskare. Det är väldigt vanligt att ta en Alvedon om man känner sig hängig, har huvudvärk eller ont i kroppen. Alvedon är ju en ”snäll” tablett tror många. Men nu varnar brittiska forskare, man har sett att det ger lever och hjärnskador. Här en artikel om detta i Expressen igår
Många är de som berättar sina erfarenheter om att bli värkfria med hjälp av kost omläggning. Speciellt tillstånd med värk i muskler,som fibromyalgi, huvudvärk inklusive migrän. Stelhet och ont i leder.
Tänk om det är så enkelt som att sänka sitt kolhydratintag, för att få ner sin insulinproduktion, och därmed kunna dra ner på värkmedicin.Man vet idag att insulin är inflammationsbenäget. Våga prova, vilken vinst att bli tablettfri!! Här en länk till Annika Dahlqvist gamla blogg,där finns mycket att läsa om människor som blivit nästintill eller helt smärtfria

Tagged with:
 

Angående fokus! Det hjälper inte hur fort du springer om du springer åt fel håll!