Blogg

18/11 Vill du och din familj ha en sundare livsstil?

Den 18 november, 2011, i Tips, av Torkel
0

Vi har samarbetat med ett Japanskt företag sen 1996, som tillverkar produkter för självhjälp. Du använder dom i din vardag i ditt hem,fritid och på jobbet. De stöttar ett hälsosamt hem och en sund livsstil på ett enkelt sätt. Produkterna är högteknologiska och används för att rena luft och vatten,ge bättre sömn och komplettera näring till din mat.

Välkommen att konsultera oss till en sundare livsstil med Nikkens produkter.
Är ditt hem den säkraste och sundaste platsen på jorden? Har du tillräckligt mycket energi när du vaknar på morgonen så det räcker för hela dagen?

Om vi har för mycket stress i våra liv påverkar det vårt välbefinnande. Var vi bor, vad vi har på oss, äter, dricker och andas har en djupgående effekt på hur vi mår. Ingen annan faktor har ett mer konstant inflytande på vårt liv än vår hälsa. Vi bör se till att vi omger oss med naturliga energier som hjälper oss att må bra.

Därför har Nikken skapat Vital paketen, för att föra in de naturliga elementen i våra liv igen.

Nikkens Vitalpaket fokuserar på tre huvudsakliga områden – dag, natt och miljö – för att kunna erbjuda det mest grundläggande för ett sundare liv; luft, sömn, vatten och näring.

Våra produkter stöttar ett hälsosamt hem och en sund livsstil. Nikken är verkligen ett företag för totalt välbefinnande!

Kontakta oss för mer information, eller om du vill titta på och prova några utav produkterna!

Tagged with:
 

Hur skulle världen se ut om alla människor var välanpassade. Den skulle vara outhärdligt tråkig!

 -CG Jung