Blogg

Alltid spännande att fylla på sina kunskaps depåer. Det var ju så han sa Erik Fernholm,Lyckoaktivisten, lär dig nya saker. Sagt och gjort. Morgonen började mycket tidigare än vad vi brukar. Tåget från Skövde avgick 7.30. Så behagligt att åka tåg, hinna läsa, ha telefontid,diskutera och titta på naturen!
Väl framme i Älvsjö gjorde vi en snabb planering om vad vi ville titta på, prova på och lyssna till.

Så mycket utställare av alla de slag,gamla vänner och nya möten. Vi har ju varit i den här branschen sen 1986 så, att gå på mässa och träffa alla leverantörer och mötas i verkligheten är så kul.
Alpha Plus, Peter Wilhelmsson och Zara Öberg, Holistic med Christer och Pelle, Aroma Creative och härliga Gerda, Optimal Förlag och LCHF magasinet,Lifezone med Monique och Ronny, Näringmedicinsk Tidsskrift och Ulla Robertsson och i hennes monter fanns även Mia Lundin som var det riktigt stora utbytet den här dagen. Hon har en egen kvinnomottagning i Californien och jag fick köpt mitt alldeles eget signerade ex av Mia, om ”Kaos i kvinnohjärnan” Vilken bok! Kommer att bli ett fruktbart utbyte. Mitt mål är att sprida Mias kunskap som hon förvärvat i USA, till svenska kvinnor och män.
Boken är en aha upplevelse,förklarar det mesta om vad hormonobalans kan ställa till med. Mias föreläsning ”Smal ock lycklig-hur dina hormoner påverkar både vikt och glädje” var verkligen en kunskap som knyter ihop vår säck och filosofi -Idé(h)n skapar balans. Att få förmedla verktyg till att kunna leva i harmoni med oss själva!
Sen fanns det Zumba uppvisning och andra seminarier. Bland annat lyssnade vi till en professor som pratade om Omega 3 fettsyror. Hans åsikter delade vi inte;))

X 2000 tåget tog oss hem kl 20.00 med mycket nya insikter och kontakter att bearbeta, och glädje i möten med likasinnade människor!

Tagged with:
 

Den som tittar utåt, drömmer, den som tittar inåt, vaknar.

 -CG Jung