Blogg

Föredraget heter Lyckans verktyg! Vem är Erik Fernholm då? Grundare av lyckoaktivist.se Lyckoexpert, utbildare och coach.

Han är en social entreprenör akademiskt utbildad i kognitiv neurovetenskap, positiv psykologi och evidensbaserad coaching. Erik brinner för att tillämpa psykologin i ämnen som lycka, utveckling & motivation och skapa positiv förändring hos företag, organisationer och privatpersoner. Han utmanar gamla antaganden med nya insikter som blir lätta att förstå, uppleva och framförallt använda.

Han beskrev för oss vad som gör oss människor lyckliga. Det finns 5 grundläggande behov för detta. Så för att öka din lyckokänsla ha med dessa ingredienser i ditt liv TRÄNA, VAR NÄRVARANDE I NUET, KÄNN GEMENSKAP, FORTSATT LÄRANDE-VÄX SOM VUXEN, GE OCH BIDRA NÅGOT TILL ANDRA.
Sammanfattningsvis gav oss Erik ett paradigmskift, ett gammalt ordspråk som plötsligt kändes förlegat.”Det är tanken som räknas” i fortsättningen får det bli ”Det är handling som räknas” :))

Mottagningen är stängd idag torsdag pga. att vi är på Hälsomässan i Älvsjö. Det går att nå oss på telefon 0510-24455

Tagged with:
 

Folk utan humor har jag svårt att ta på allvar.

 -Tage Danielsson