Blogg

För den som inte är superstrikt LCHF-are så kan man ju baka en hel del varianter på bröd och bakverk som pizza och paj osv. LCHF butiken tillhandahåller mycket kvalitativa produkter som mandel och hasselnötsmjöl. Bakerix,sötrix,kokosnötsmjöl och knäckefrömix öppnar också till lite mer variation. Vi kommer nu att som nya återförsäljare åt LCHF butiken att ta hem och hålla lite lager med främst de produkter jag här har räknat upp. Är du som bor i Lidköping intresserad så hör gärna utav dig till oss. Du slipper ju väntan och frakt. Om det är något vi inte har tagit hem så är det ju något vi kan ordna med vid nästa leverans.

 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin