Blogg

17/10 Ett alternativ till gröt med LCHF

Den 17 oktober, 2011, i LCHF, av Anna
0

Speciellt kvinnor efterfrågar ett alternativ till frukost som inte är ägg. Det finns ju mycket alternativ för dem som har varit smörgåsätare, man bakar med alternativ till mjöl och får sin smörgås till frukost. Däremot har jag inte hittat ett bra alternativ till gröt förrän nu. Man använder kokosmjöl och faktiskt ,detta är ett riktigt gott alternativ. Klicka på länken här så kommer du till receptet.

Kokosmjöl,mandel och hasselnötsmjöl,bakerix och lite annat från LCHF-butiken kommer vi att vara återförsäljare för alldeles snart. Priserna kommer att ligga samma så detta är mer att alternativ för dig som vill slippa fraktkostnader och gör besök eller har nära till oss.

I helgen har det varit ett underbart höstväder. Vi har tagit in lite utav våra GODA höst äpplen och på lördag eftermiddag gottade vi oss med en alldeles underbart god äpplekaka med vaniljsås.

Vaniljsås är enkelt att göra: Vispa 4 ägggulor med äkta vaniljpulver och ev. ett par teskedar Florsötrix vitt och pösigt. Vispa separat 3-4 dl vispgrädde till lagom tjock konsistens. Blanda sen ägg-gulorna i grädden och rör om!

Tagged with:
 

En del ger upp före andra, se till att du blir en av de andra.