Blogg

Se den amerikanska videon med Gwen Olsen, före detta försäljare utav psykiatriska läkemedel. Hon fick själv sin hälsa förstörd av antidepressiva mediciner och vill berätta sin historia.

Det finns människor som har brist på serotonin visst är det så, men man måste inte vända sig till sjukvården för en ”quickfix” och hamna i eländet med dessa läkemedels biverkningar och svåra permanenta skador på kroppen. Att förändra livsstil, sluta äta snabba kolhydrater såsom vitt socker, brunt socker,godis,läsk,saft, juice,kaffebröd,vitt mjöl.Ersätta med bra protein och börja träna, helst 3-4 ggr/vecka. Träningen skall alltid vara utmanande.Viktigt att man verkligen tar ut sig ibland.Allt detta ökar på serotonin. Om man vill kan man även tillfälligt stötta med Tryptofan-5HTP. Detta är en aminosyra som har en historisk placering genom att vara den första som bevisats ha direkt inflytande på bildandet av en neurotransmittorsubstans,nämligen serotonin och därmed ett stöd vid mentala sjukdomar som depression.Din hjärna kan självläka med rätt stöd och stimulans, men du behöver göra en insats!


Att leva ett liv i hälsa är att kunna leva ett liv i balans.

 -Torkel Idéhn