Blogg

Kosttillskott bortkastade pengar?

Intresset för att göra en vävnadsanalys har blivit stort. Man kan utläsa på ett tidigare stadie hur det är ställt i kroppen ang ämnesomsättning,stresspåslag eller binjureutmattning,blodsockerkänslighet,allergi etc. Är du intresserad av att ta reda på ditt mineralstatus och vilka tillskott just din kropp behöver så är du välkommen att höra utav Dig. Håret skall vara opreparerat alltså inte blekt,färgat eller permanentat senaste 6 veckorna. Kostar 1500:- för 2 besök á 1 tim/ggn och kompendie med provsvar och kostrekommendationer. Finns bra sidor att läsa mer om vad gäller håranalysen på bl.a. Läs mer här

Många äter kosttillskott som individuellt inte passar den personen. Det är värdefullt att ta en analys för att se vad kroppen verkligen behöver/ inte behöver! Livsmedelsverket tycker inte att vi behöver några tillskott. Man säger att det finns så oerhört mycket pengar i den här branschen och en del oseriösa aktörer. Att stötta kroppens självläkning med bra tillskott och hjälpa kroppen att vara frisk kan väl inte vara fel?

Mer fel kan man ju tycka att det är att äta läkemedel som ofta skapar biverkningar och leder till att man äter fler mediciner. I den branschen finns det mycket och oseriöst resonemang mot mänskligheten tycker vi. Dessa siffror talar sitt tydliga språk-Kosttillskott 0 döda,läkemedel 784000 dödsfall på ett år, bara i USA, med korrekt dos (-08 enligt amerikanska giftinformationscentralen) Vad tycker du?


Hur skulle världen se ut om alla människor var välanpassade. Den skulle vara outhärdligt tråkig!

 -CG Jung