Blogg

5/9 LCHF:s fel att det råder brist på smör?

Den 5 september, 2011, i Nyheter, av Anna
0

Fortfarande är det många som aldrig hört talas om LCHF men effekterna utav dem som valt denna livsstil visar sig nu. Smöret är slut i kyldisken! Även i Norge(brödets land!)börjar LCHF bli intressant. Hittade en bra intervju med Kostdoktorn Andreas Eenfeldt gjord i Norge. Där kan man se att han blivit populär sen vi hade honom på besök här i Lidköping i feb. förra året. Hans bok Matrevolutionen har sålt ca 20000 ex hittills. Har du inte läst den så rek. vi den varmt. Kanske blir den läsningen ett steg till förändring för dig. Behöver du hjälp,har frågor etc. konsultera oss gärna.

Tagged with:
 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin