Blogg

29/9 En film som ger reflektioner.

Den 29 september, 2011, i Tips, av Torkel
0

I Lidköping förra hösten gick gymnasieskolan De la Gardie ut med en film till våra ungdomar som väckte en hel del eftertankar om vår miljö och hur det påverkar vår hälsa. Det gavs även möjlighet för allmänheten att se denna en kväll den veckan på bio. Många såg den men ännu fler har aldrig hört talas om Underkastelsen av och med Stefan Jarl. Den kan skrämmas, men vi tycker ändå att det är viktigt att man blir medveten om problemen vi står inför, för insikten kan hjälpa oss att göra bättre val! Har rekommenderat många att försöka se filmen. Lägger här in en länk till Folkets Bio där man kan boka och arrangera så att den visas där du bor!

Tagged with:
 

Folk utan humor har jag svårt att ta på allvar.

 -Tage Danielsson