Blogg

I helgen som kommer nu ska jag gå en utbildning för Agnes Letterfors om Mikronålsterapi
Denna utbildning kommer att ge er möjlighet att få hjälp med rynkor, ärr, akne skadad hud en antiage som kommer att väl komplettera de SRA och skintightning behandlingar som jag redan utför på hud. Jag återkommer med mer information

Länkar här till ytterligare intressant information om fluor om någon vill läsa. Sköldkörteln påverkas utav fluor pga. att fluor tar jodets plats. Det stör då våra känsliga hormoner T3 och T4.


Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin