Blogg


Vi har förfrågningar på tandkräm som inte innehåller fluor. Eftersom det är en mycket omdiskuterad metall, totala mängden fluor i vissa tandkrämstuber kan vara en dödlig dos för spädbarn! Intag genom kosten,fluorerat vatten, teflonstekpanna/kastrull, tandkrämer och munvatten kan tillsammans ge en långsiktig förgiftning hos oss alla och därför tycker vi att det är en självklarhet att ingen borde använda fluor till munvård.
Därför tipsar vi om Dessert Essence tandkräm, den är fri från fluor,sötningsmedel,gluten och artificiella aromer. Vår tandkräm ger en fräsch smak av tea-tree oil och neem.
Vi har den nu på mottagningen. Välkommen önskar Anna och jag,Torkel.

Tagged with:
 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin