Blogg

19/9 Din livsstil kan förändra mycket

Den 19 september, 2011, i Tips, Träning, av Anna
0

Ville dela med mig av en artikel i GP (Göteborgsposten) igår 18/9 bilagan Hälsa. Tyckte att den var så positiv:) Att få beskedet om att ha en allvarlig tom. dödshotande sjukdom behöver inte vara utom all möjlighet att påverka! Din livsstil kan du själv göra mycket åt. Att bara vänta på att sjukvården gör sitt och sen hoppas att kroppen svarar rätt kan försätta många i vanmakt. Men att själv dessutom stötta kroppens fantastiska självläknings kan då ingjuta mycket mer glädje och tillfredsställelse istället för vanmakt. Boken som man tipsar om i artikeln heter Anticancer-ett nytt sätt att leva. Skriven av David Servan-Schreiber(läkare och neurolog)

Tagged with:
 

En persons värld är så stor som dess hjärta är.

 -Okänd