Blogg

13/9 ”Prova på” ansiktsbehandling.

Den 13 september, 2011, i Tromborg hudvård, av Anna
0

Tromborg är en fin hudvårdsserie som tål att tittas närmare på. 95% ekologisk med enkla produkter till daglig rengöring och vård och som extra stöd produkter till vård för speciella behov.
Erbjuder en prova på ansiktsbehandling ca 1.5 tim för 500:-. På så vis får du testa produkterna i en helhet med rengöring,peeling alt lermask, vitaminmask och efterföljande vårdande produkter.Du kan efter detta välja att istället för att betala behandlingen ta ut produkter för 500:-.
Ring och boka en tid

Tagged with:
 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin