Blogg

Att skapa en ny hemsida är lite pyssel,men vi har haft god hjälp av unga förmågor!! Därav en lite modernare touch. Har du besökt oss tidigare så känner du säkert igen dig men vi har även lite nya funktioner.Bl.a. en blogg och det känns spännande. Där kommer vi att kunna ha en dialog med våra besökare,vi kommer att uppdatera information om nyheter som vi läst eller hört om. Annat praktiskt som ändrade öppettider ,spännande föreläsningar nya produkter t.ex. Vår ambition är att vi ska svara om du ställer en fråga men ibland kan det vara lättare att göra en konsultation per telefon!

Idag är det en ljuvlig sommar morgon, mottagningen är öppen med vissa reservationer under sommaren. Om du vill besöka oss är det oftast säkrast att stämma av en tid. Vi har i sommar ofta stängt på fredagar som nu på fred 5/8. Vi uppdaterar informationen här och på telefonsvararen. Med hopp om en fortsatt härlig sommar ännu ett tag:)

Tagged with:
 

Det är en myt att förkylningar, infektioner och influensa enbart orsakas av bakterier eller virus. Den stämmer lika bra som att det blir växter om man strör frön på parkettgolvet. Det är inte fröet som gör växten utan det är kombinationen frö och bördig jordmån. Samma sak är det med bakterierna.

 -Sanna Ehdin