Blogg

I lördags hade vi besök från Karlstad, Andreas Eenfeldt ”Kostdoktorn” och Monique Forslund lifezone.se Tillsammans med lidköpings profilen Daniel Strandroth bjöd dessa 3 på en inspirerande eftermiddag tillsammans.
Andreas presenterar den mer vetenskapliga biten om varför LCHF är en suverän metod.Han visar upp studier som inte alls pekar mot att mättat fett är farligt, Evidensgrad är 0 för att fettfattig kolhydratrik kost skulle skydda hjärtat..
Kombinationen Andreas tillsammans med vanliga människor som haft fördelar och positiva upplevelser att gå över till LCHF var ju ett önskemål från många. Det gav Monique och Daniel med sin historia. Sen fanns det gott om tid över för frågor så att ingen behövde gå hem med ??

Hoppas att du som missade detta tillfälle kan vara med oss nästa gång vi möts. Tack alla som var med denna gång.Vi har fått in önskemål, Bitten Jonsson om sockerberoende, Sten-Sture Skalderman, Anna Jacobsson. Vi får se!

Först skall vi medarrangera Annika Dahlqvist i Jönköping den 15 april. Men vi återkommer. Kanske till hösten. Håll ögonen öppna! LÄS MER PÅ www.nlt.se/startsidan/lidkoping/1.726987-doktorn-som-litar-till-lchf


Livet ger dig tiden och rummet men innehållet får du ordna själv!

 -Lars-Eric Uneståhl