Blogg

Ett stort TACK till ALLA som var med och bidrog till att Annikas besök i Lidköping i torsdags blev så fyllt av energi!

Vi är så oerhört glada och tacksamma för det intresse alla visat för vårt beslut att be Annika komma hit och berätta om ett helt nytt sätt att skapa hälsa och viktkontroll. Vi var ca 540 personer som lyssnade till hennes orädda och rättframma berättelse som river upp och ned på en hel del gamla begrepp.

Kvällens huvudperson Daniel Strandroth Daniel Strandroth gav också med sitt härliga sätt och sin fantastiska berättelse om sin vikt- och hälsoresa ett extra djup om hur vissa beslut kan skapa stora förändringar.

Annika reste vidare till nästa stopp, på lördag är hon i Vimmerby och föreläser. Hon kände sig glad och omtumlad över sitt fantastiska besök här. Vi var nog alla lite omtumlade efter denna oförglömliga kväll.

Läs NLTs artikel här.

TACK för all positiv respons!
// Lidköpings Hälsocenter -Arrangör

Tagged with:
 

Hur skulle världen se ut om alla människor var välanpassade. Den skulle vara outhärdligt tråkig!

 -CG Jung