Blogg

Annika Dahlqvist rekommenderar oss en kostförändring där vi ska minimera kolhydraterna. LCHF står för Low Carb High Fat = Lite Kolhydrater Mera Fett. Den här förändringen har hon funnit effektiv för både vikt och hälsa.

Gå gärna in och läs mer på hennes blogg:
http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika

För mer information besök även www.kostdoktorn.se

Hennes böcker finns att köpa på vår mottagning om du är intresserad.

Hon kommer att hålla i ett mycket omtyckt föredrag i De la Gardieskolans aula den 17 september mellan klockan 18 – 21.30; biljetter finns hos oss för 150:-/styck. Ta tillfället i akt och kom och lyssna på vad hon har att säga! Kanske kan det hjälpa dig till en bättre hälsa eller kanske en vikt i balans? Eller kanske både och!


Att leva ett liv i hälsa är att kunna leva ett liv i balans.

 -Torkel Idéhn