Blogg

Det är med stor glädje som jag här vill presentera hudvård och make up från danska Tromborg.Med de renaste ingredienser och med färger och design inspirerade av det skandinaviska ljuset. Exklusiva, naturliga och användarvänliga produkter med multifunktion.

Scandinavien Mood
En serie sköna må bra produkter som rengör och vårdar din kropp och ditt ansikte. Makeup borttagning, rengöringsmousse olika blomvatten som särskilt anpassas till ditt behov. Ögon gel med hyaluronsyra och en härlig kombinerad dag och natt creme. För djuprengöring peeling creme lermask,multivitamin mask. Unna dig lite lyx i vardagen.

Treatment-Avancerad hudvård med ECOCERT-certifierade ingredienser.
En helt ny typ av hudvård med ekologiska ingredienser. Serien består av åtta olika produkter som alla på sitt sätt bidrar till att hålla huden ungdomlig och hälsosam. Komplettera dem med Syneron behandlingar som hudföryngring för ännu bättre resultat.

Proffesional Make Up
Tromborg har make up produkter framtagna och skapade av make up artisten Marianne Tromborg. Hennes filosofi :less is more.
Ett lättöverskådligt sortiment. Mineralpudret- en puder foundation- i serien är min favorit. Innehåller mineraler o speciellt zinc som låter hud läkas o må bra. Passar därför bra även till allergiker. En foundation som andas!

Läs gärna mer om sortimentet på www.tromborg.com

Om du vill boka en ”prova på produkter” behandling, kontakta mig. Vänligen Anna Idéhn.


Ta ut glädje i förskott. Det enda som kan hända är att du varit glad i onödan!

 -Okänd